Responsive webdesign

Partnermedia is uw specialist op het gebied van webdesign. U wilt met uw bedrijf een goede indruk achterlaten bij (potentiële) klanten. Door middel van de juiste look & feel te creëren voor uw bedrijf kunt u diensten en producten promoten voor u klanten.

Het is erg belangrijk dat de bezoeker informatie over uw bedrijf kan vinden. De bezoeker bezoekt vaak meerdere pagina’s voor dat hij of zij contact met u opneemt. Het is daarom belangrijk dat het webdesign de bezoeker uitnodigt om meer informatie te verzamelen en de mogelijkheid krijgt om op elk moment contact met u op te nemen. Kortom een ideale beleving voor de websitebezoeker.

Mobielvriendelijk?

Wij passen responsive webdesign toe op alle websites. Dit betekent dat uw website zich zal schalen op elk gangbaar apparaat. Het webdesign zal op elk schermformaat de bezoekers een gebruiksvriendelijk gevoel geven. Hier door zal hij of zij eenvoudig uw website kunnen bezoeken en zonder moeite met uw bedrijf in contact komen.

Zelf uw eigen website beheren?

Door middel van een content management systeem (CMS) kunt u zelf uw eigen website beheren. Afbeeldingen, video’s en tekst kunt u eenvoudig aanpassen in een online afgeschermde omgeving.

Niet tevreden met uw huidige webdesign?

Is uw webdesign niet meer van deze tijd en bent u niet tevreden over het huidige webdesign. Dan helpen wij u graag om uw website weer fris en klaar voor de toekomst te maken.

Hiervoor zullen we met u in gesprek gaan en al uw wensen noteren. Na dit te hebben genoteerd zullen we beginnen met het re-designen van uw website, we houden hier natuurlijk rekening met uw huisstijl. Dit om verwarring bij uw klanten te voorkomen.

Enthousiast en wilt u graag meer weten?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op