Online marketing

Wilt u graag beter gevonden worden in google? Door middel van online marketing kunnen uw (potentiƫle) klanten u beter vinden. Partnermedia biedt twee soorten online marketing aan.

  1. Search Engine Optimization (SEO)
  2. Search Engine Advertising (SEA)

Meer klanten werven via online marketing

Alleen een website of webshop is niet genoeg. Om online gevonden te worden door uw klanten is het belangrijk om een doel te stellen bijvoorbeeld:

  • Meer bezoekers naar uw website
  • Meer producten verkopen
  • Meer omzet halen

Als dit doel vast staat gaan we als eerste de website na lopen op eventuele fouten en zullen we waar mogelijk de website optimaliseren. Dit alles zorgt er voor dat uiteindelijk de bezoeker van de website sneller besluit om contact op te nemen.

De tweede stap zal zijn het verzamelen van teksten. We werken hier samen met gespecialiseerden tekstschrijvers die ervaring hebben met het schrijven van teksten voor zoekmachine optimalistatie.

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw website of webshop gevonden wordt op zoektermen waar u op gevonden wilt worden.

Boven in de zoekresultaten bij Google?

Uw website of webshop boven in de zoekresultaten bij Google. Staat uw website in Google op pagina 6 en heeft u geen idee hoe u hier verandering in kan brengen. Wij helpen u een hoge positie in Google te veroveren. Dit doen we door een lijst met punten die door Google zijn opgesteld te optimaliseren en te integreren in uw website.

Enthousiast en wilt u graag meer weten?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op